'Leonardo DiCaprio gebruikt Franse privacywet tegen publicatie foto's Rihanna'

Leonardo DiCaprio heeft middels zijn advocaten duidelijk gemaakt aan Franse pers dat foto's die gemaakt zijn van hem en zangeres Rihanna niet gepubliceerd mogen worden vanwege de privacywet in het land.

Een fotoagentschap bood foto's aan van Rihanna en DiCaprio die elkaar omhelzen, en volgens ingewijden zouden zoenen, in een nachtclub. De advocaten van de acteur benadrukken dat de Franse privacywetgeving verbiedt zulke foto's te publiceren, zo schrijft Daily Mail.

Het fotoagentschap zou de foto al hebben verkocht aan verschillende Britse media, maar die hebben het plaatje vooralsnog niet gepubliceerd.

Het gerucht dat de twee sterren een stelletje vormen gaat al bijna een jaar, maar wordt ook al langer ontkend; ze zouden niet meer dan vrienden zijn. Vorig jaar slaagde DiCaprio erin om in Frankrijk voor de rechter een rectificatie te eisen van het blad Oops!, dat wist te melden dat de acteur de zangeres ongewenst zwanger had gemaakt.

De acteur krijgt liever media-aandacht voor serieuze zaken, zoals voor zijn inzet voor een schoner milieu. Daarvoor werd hij deze week nog onderscheiden met een Chrystal Award op het World Economic Forum in Davos.

Lees meer over:
Tip de redactie