Arie Boomsma wil kind na geboorte niet in schijnwerpers zetten

Arie Boomsma wordt in februari voor de eerste keer vader. De presentator is niet van plan om gelijk via allerlei kanalen de geboorte van het kind uitgebreid te vieren.

"We proberen het eerst voor onszelf te houden", vertelt hij dinsdag in gesprek met NU.nl.

Toch wil de huidige Net5-presentator (The Island) niet al te streng zijn over het wel of niet delen van foto's. "Het moet geen krampachtige strijd om de eerste foto's van het kind worden. We gaan heus wel foto's delen, het is immers onze vreugde die we willen delen."

In december 2014 liet de 42-jarige presentator al weten dat hij niet specifiek over zijn privéleven wil praten, omdat zijn gezin er niet voor kiest in de schijnwerpers te staan. "Mijn vrouw is sowieso niet echt van de schijnwerpers. We zullen in het begin dan ook wat terughoudend en voorzichtig zijn."

Column

"Aan de andere kant heb ik al een keer in een column over de aankomende geboorte van mijn kind geschreven. Want ja, dit leeft natuurlijk in mijn bestaan. Ik voel trots, blijdschap en vreugde, maar dat is ook kenmerkend voor toekomstige ouders", zegt hij lachend.

"Dus ja, we zullen heus wel hier en daar wat verspreiden hoor, maar je hoeft niet te verwachten dat we in de toekomst met z'n drietjes op de bank gaan zitten en ons vervolgens laten interviewen."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie