Kim Feenstra vindt vrouwen 'zo vermoeiend'

Kim Feenstra heeft in het verleden al eens laten weten dat ze ook op vrouwen valt, maar ze moet er niet aan denken om een jarenlange relatie te hebben met iemand van hetzelfde geslacht.

"Vrouwen zijn leuk om mee te spelen, maar uiteindelijk wil ik een man. Vrouwen zijn zo vermoeiend", vertelt het 30-jarige model in de Linda. Geraldine Kemper, die in hetzelfde artikel geïnterviewd wordt, is het daarmee eens. "Wij zijn verschrikkelijk vermoeiend."

Uiteindelijk willen ze allebei kinderen met iemand van wie ze houden. "Ik wil niet naar de spermabank", vertelt Feenstra. "Ik wil ook een man. En een liefdesbaby", voegt de 25-jarige presentatrice toe.

Vrijgezel

De twee zijn momenteel beide vrijgezel. "Dat ik vrijgezel ben en van seks hou, betekent niet dat ik het met Jan en alleman doe", zegt Feenstra.

Haar gesprekspartner is het ook daarmee eens. "Dat kan niet meer omdat je bekend bent. Ik vind het moeilijk om te zien of iets echt is of niet. Ik heb wel seks, maar niet met mensen die ik zomaar tegenkom. Meestal zijn het vrienden van vrienden. Het moet vertrouwd voelen", besluit Kemper.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie