Ex-vriend Yvonne Coldeweijer bedroog haar al een half jaar

Yvonne Coldeweijer heeft haar relatie met de Australische rugbyspeler Nathan Daly verbroken nadat ze ontdekte dat hij er nog een relatie op nahield. Een half jaar lang zou hij twee vriendinnen hebben gehad.

"Ik ben allang blij dat ik er nu achter ben gekomen en niet als ik met een dikke buik zou rondlopen. Want we spraken serieus over een baby", aldus de presentatrice in gesprek met Story.

Coldeweijer maakte op 18 januari bekend haar relatie na bijna twee jaar te hebben verbroken, maar gaf geen reden voor de breuk. 

Aan het tijdschrift vertelt ze dat ze een telefoon ontdekte waarop berichtjes en foto's van een andere vrouw stonden. Toen ze de vrouw belde ontdekte ze dat Daly al zeker een half jaar tegen hen beiden loog.

Tegen zijn andere vriendin had Daly gezegd dat zijn relatie met Coldeweijer al voorbij was. "Toen ik haar had gebeld, geloofde zij hem niet meer. Hij heeft ons allebei zes maanden lang bedonderd."

Verblijfsvergunning

De presentatrice denkt dat de rugbyspeler haar heeft gebruikt om een verblijfsvergunning te krijgen. "Nu onze relatie voorbij is, heb ik het recht om zijn vergunning in te trekken. Om die reden is Nathan al bij me geweest om me te smeken hem nog een kans te geven. (..) Ik ben zijn enige kans om in Nederland te mogen blijven. Ik ga deze week nog stappen ondernemen om zijn verblijfsvergunning ongedaan te maken."

Lees meer over:
Tip de redactie