Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: De boksende tv-babes al bijna de ring betreden, Gordon een (hoofdpijn?)wijntje op de markt zet, er straks strijd is om de erfenis van André Hazes en Golden Girl Linda de Mol op brute wijze heeft kennisgemaakt met het gewone leven. Op een camping nota bene! Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Budgetwijntje

Hij brak door als zanger, maar het (markt)koopmanschap heeft Gordon blijkbaar nooit helemaal losgelaten. Want waarom zou de populaire presentator/dj anders opeens met een eigen wijn op de markt komen? Het spul heet Cape Gordon, komt uit Zuid Afrika en is er in rood, wit en rosé. Het bijzondere is dat de wijnen volgens Weekend 'aantrekkelijk geprijsd zijn' en daarmee voor elke beurs betaalbaar. Ondanks dit 'goedkope' imago, gaven toch veel Bekende Nederlanders acte de présence op de eerste proeverij. Karin Bloemen liet zich een glaasje best smaken, Estelle en Ruud Gullit waren aanwezig, Wendy van Dijk ontkurkte een fles, Leco van Zadelhof was er (doet hij het haar van Gordon soms?) en ook René en Natasja Froger vonden het gezellig. Karin Bloemen zong op Shirley Bassey's hit 'This is my life' het lied 'Dit is mijn wijn' en toen was het feest helemaal compleet. Gezellig hoor! Helaas vertelt Weekend niet hoe de feestgasten zich de volgende dag voelden en of de budgetwijn wel of niet een goedkope kater veroorzaakt.

Bijna in de ring

Al eerder schreven we over het boksgala dat binnenkort op tv zal verschijnen. Verschillende tv-sterren zullen het in de ring tegen elkaar opnemen en elkaar KO proberen te slaan. De deelnemers zijn al druk aan het trainen, want het gaat om een èchte wedstrijd met ècht publiek. De bedoeling is dat straks in Ahoy 10.000 man publiek aanwezig is als het bloed gaat vloeien. In Privé beklaagt bokser Regilio Tuur zich over zijn gage voor het trainen van Ellemieke Vermolen. 'Ze boden me maar 500 Euro. Een belediging, ik ben een kampioen. Maar volgens Reinout Oerlemans was het budget krap' briest de boze bokser. 'Voor neppartijtjes moet je Arnold Vanderleyde hebben, ik ben voor het echte werk,' snoeft hij ook nog. Hij traint nu maar gratis de blonde presentatrice en geeft haar een goede kans tegen schrijfster Heleen van Royen. 'Die kan volgens mij heel agressief uit de hoek komen'. Tickets voor deze humoristishe wedstrijd zijn te verkrijgen via Ahoy, Ticketbox en Free Record Shop.

Dré en de centenkwestie

Natuurlijk besteden alle bladen ruim aandacht aan André Hazes. Ze zijn allemaal het archief ingedoken en hebben de leukste kiekjes verzameld. André met baard en snor, een piepjonge Dré, Dré met vrouw 1, 2 en 3, Dré met Bekende Nederlanders etcetera. Ook wordt in alle verhalen iets gezegd over de vrouwen en kinderen van André. Natuurlijk kent iedereen Rachel en kids Dréetje en Roxanne, maar er zijn nog twee kids. Uit het eerste huwelijk is er dochter Nathalie. Jarenlang had ze geen contact met haar pa, maar in Weekend staat een foto van haar tijdens het afscheidsconcert. Het bleek dat ze de laatste tijd weer 'on speaking terms' waren. Maar over zoon Melvin, uit huwelijk 2, kan niemand uitsluitsel geven. Hij heeft een andere achternaam aangenomen en de bladen weten ook niet of hij aanwezig was. Melvin schijnt zó gebrouilleerd te zijn met André, dat hij niets maar dan ook niets van hem wil weten. Maar -terecht?- vragen de bladen zich af wat deze verloren zoon doet met zijn deel van de erfenis? Want dat er een behoorlijke som geld te halen valt, is duidelijk. Niet alleen zong Dré zijn nummers, hij maakte ook zelf de teksten. En daarom gaan alle royalties naar hem toe en dat zijn er véél. Het is dan ook hoogstwaarschijnlijk dat Rachel in de miljoenenvilla kan blijven, ook al eisen alle vijf de kinderen hun erfdeel op.

Waspoederdrama

'We zouden een maand lang door Australië reizen met een camper, maar na 17 dagen hebben we dat ding uit pure armoede ingeleverd en vertrokken we naar het eerste het beste hotel'. Aan het woord is Golden Girl Linda de Mol, die vertelt over de wereldreis die ze met man en kinderen maakte. In Story vertelt ze openhartig over haar 'ontberingen'. Ze dacht helemaal niet verwend te zijn en heel georganiseerd, maar beide eigenschappen bleken anders uit te pakken. 'Tijdens de vakantie was ik juist degene die alles vergat. Koffers, kleding, noem maar op. Van nature ben ik een gigantische chaoot' lacht la Linda over deze ontdekking. Heel onschuldig allemaal. Komisch -of is het juist tragisch?- is ze als ze vertelt over haar caravan-leven in de camper. 'Ik wilde op de camping de was doen. Kom ik bij de wasmachine, heb je een muntje nodig. Ik naar de receptie met mijn mand vol vuile kleding. Kom ik terug, was ik waspoeder vergeten. Waspoeder gehaald en vervolgens is de wasmachine door iemand anders in gebruik genomen. Gek werd ik daarvan'. Linda erkent ruiterlijk dat ze dus wèl verwend blijkt te zijn, maar staat ondertussen te stralen in haar dure couturejurk op de première van haar speelfilm. Daarin speelt ze -hoe wrang!- een arme bijstandsmoeder die op zoek gaat naar een (rijke) droomprins.