'Familie maakt zich zorgen om levensstijl Rob Kardashian'

De familie van Rob Kardashian maakt zich zorgen om zijn levensstijl, die hij naar verluidt niet heeft aangepast nadat hij te horen kreeg dat hij diabetes heeft.

De situatie is zo verslechterd dat de familie vreest dat Kardashian komt te overlijden, aldus TMZ zaterdag.

Bronnen vertellen de website dat de broer van Kim Kardashian elke dag insuline moet spuiten. Het is volgens ingewijden uiterst onzeker of Kardashian dat überhaupt doet. Daarnaast zou hij nog steeds ongezond eten.

Naar verluidt heeft moeder Kris Jenner en de zussen van de voormalige realityster een kok ingehuurd die een dieet voor Kardashian zal bedenken.

Ziekenhuis

Een paar dagen na kerst werd Kardashian opgenomen in het ziekenhuis met buikpijn. Volgens mediaberichten heeft de voormalig realityster diabetes. Zodra de vakantiedagen voorbij zijn wilden de Kardashians met elkaar om de tafel zitten om de gezondheidssituatie van hem te bespreken. Dat is echter niet gelukt.

Kardashian was tot 2014 regelmatig te zien in de realityshow Keeping Up with the Kardashians. Sindsdien heeft hij zich teruggetrokken uit de schijnwerpers. Hij is behoorlijk aangekomen en zou met depressies kampen.

Lees meer over:
Tip de redactie