Ex-vriendin Peter Jan Rens verhuist naar Turkije

De ex-vriendin van Peter Jan Rens, Virginia van Eck, is vertrokken naar Turkije. 

Dat laat Van Eck weten in een interview met Shownieuws. Het lijkt erop dat ze niet van plan is terug te komen, maar de 22-jarige Van Eck wil dat bevestigen noch ontkennen. "Besluit genomen, een grote verandering in mijn leven. Op naar de toekomst!"

"Het is geen vakantie, we hebben al een huis", zegt ze. Dochter Djelisa, die anderhalf jaar geleden werd geboren, wordt nu door Rens verzorgd. "Ze is Peters oogappeltje."

Uit een eerdere relatie heeft Van Eck de 8-jarige Jay, die bij haar moeder woont en daar ook blijft. "Ik wil hem niet uit zijn vertrouwde omgeving weghalen. Ik moet ook eerlijk zeggen dat hij het erg goed heeft bij mijn moeder. Hij komt niets tekort."

De 65-jarige Rens en Van Eck gingen in november uit elkaar na een relatie van ruim vier jaar. 

Hoop

Rens (65) hoopt nog altijd dat hij en Van Eck weer bij elkaar komen. "Virginia is nu al echt drie dagen weg. We zijn uit elkaar, maar ik word nu al gek van het gemis. Over twaalf dagen komt ze pas terug en ik hoop dat we weer terug bij elkaar kunnen komen."

Eerder zei Van Eck al tegen Shownieuws dat ze met Rens goede en slechte tijden heeft beleefd. "Met Peter heb ik vier jaar lang bijna als een zigeuner moeten leven, omdat we weer uit een huis werden gezet of om een andere reden moesten verkassen." Ze besloot uiteindelijk de stekker uit hun relatie te trekken.

Tip de redactie