Xander de Buisonjé is weer gelukkig met zijn vrouw

Xander de Buisonjé heeft veel huwelijksproblemen gehad, maar is nu weer gelukkig met zijn vrouw Sophie.

"Wij zijn gelukkig, we hebben het fijn", zegt de 42-jarige De Buisonjé donderdagavond in RTL Boulevard. "De rotte periode is achter de rug."

In 2013 raakte het huwelijk tussen de twee onder druk na de vondst van een tumor in de buik van Sophie. Deze bleek later goedaardig te zijn. "Je gaat door een diep dal", liet zij toen weten. "Ik denk wel dat je er daarna sterker samen uit komt."

Roerige tijden

In december zei de zanger al dat ze aan hun huwelijk werkten. "Het klopt dat we roerige tijden hebben beleefd", aldus de zanger. "Net als ieder ander hebben ook wij onze moeilijkheden. Maar het belangrijkste is dat we nu gelukkig zijn. Met elkaar en met onze kinderen."

De zanger is openhartig over zijn huwelijk met de 37-jarige Sophie. De Buisonjé benadrukt in het programma dat veel BN'ers zich altijd maar van hun goede kant laten zien. "Maar wij hebben gezegd: wij zijn hele gewone mensen. Het is niet altijd koek en ei."

Zonen

De Buisonjé is sinds 2010 getrouwd met Sophie Steger. Het stel heeft een zoontje, genaamd Dex de Buisonjé (5). Uit een vorige relatie met presentatrice Wendy van Dijk heeft hij ook een zoontje: de 12-jarige Sem van Dijk.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie