Dochter en zoon Martijn Krabbé verhuizen naar moeder

Hoewel Martijn Krabbé de volledige voogdij over zijn vier kinderen heeft, kiezen zijn dochter Jasmijn (9) en zoon Achilles (7) ervoor om bij hun moeder Amanda Beekman in Waalre te wonen.

Afgelopen zomer verhuisde docher Michelle (11) al naar de ex-vrouw van Krabbé, meldt het AD donderdag.

De 15-jarige zoon Bickel kiest ervoor om te blijven bij zijn vader, ook omdat hij al een rijk sociaal leven heeft in Amsterdam. 

Krabbé vindt het absoluut niet erg dat twee van zijn kinderen hebben besloten om bij hun moeder te wonen. "Als ouder ben je er voor je kinderen, niet andersom. Dit is een gezamenlijke beslissing van mijn ex en mij, net als het onze gezamenlijke beslissing - niet van een rechter - vorig jaar was dat de kinderen bij mij zouden blijven. De jongste drie horen nu gewoon bij elkaar te zijn."

Huwelijk

Bijna twee jaar geleden, in maart 2014, kondigden Martijn Krabbé en Amanda Beekman aan te gaan scheiden. Twee weken later werd de ex van de presentator gezien terwijl ze zoende met een, toen nog, onbekende man, die later Harrie Kolen bleek te zijn. Ze stapten afgelopen zomer in het huwelijksbootje.

Tip de redactie