Khloé Kardashian voelde zich verraden door Caitlyn Jenner

Khloé Kardashian voelde zich verraden door haar stiefvader Bruce Jenner, toen bleek dat deze een transformatie tot vrouw onderging.

De realityster hoorde dit pas toen Bruce Jenner, die inmiddels door het leven gaat als Caitlyn Jenner, het al met programmamakers had besproken.

Hoewel er in de maanden voor Jenners officiële debuut in juni vorig jaar genoeg geruchten waren, wisten Kardashian en haar zussen lange tijd van niets. "Mensen dachten dat we logen. Maar nee, we geloofden hem", zegt Khloé woensdag in een interview met radiopresentator Howard Stern.

Alles veranderde volgens Kardashian tijdens een vergadering met de zender E!, waarop de families realityshow Keeping Up With The Kardashians al jarenlang wordt uitgezonden. "Ze zeiden dat Bruce een televisieshow over zijn transformatie had, en dat was het eerste wat we er over hoorden. We voelden ons verraden omdat meer zakenmensen er vanaf wisten."

Ook het interview met Diane Sawyer waarin Jenner alles onthulde was een verrassing voor de realityster. "We wisten het niet tot het gedaan en opgenomen was."

Laserbehandelingen

Kardashian, die haar nieuwe talkshow Kocktails With Khloé promoot, sprak met Howard Stern verder onder andere over het feit dat zij enkel op donkere mannen valt. Ook gaf ze toe haar lippen dikker te maken met laserbehandelingen en van plan te zijn haar borsten te laten vergroten.

Over haar huwelijk met Lamar Odom zei de 31-jarige Kardashian: "Het was de meest intensieve relatie die ik ooit heb gehad, op een geweldige manier."

Odoms vreemdgaan noemt ze 'walgelijk', en ze geeft toe dat ze er kapot van was toen ze zich realiseerde dat de geruchten op waarheid waren gebaseerd. "Het is sowieso vernederend, maar ik kwam erachter dat hij het grootste deel van ons huwelijk vreemdging."

Tip de redactie