Nance Coolen heeft vet uit kin laten weghalen

Nance Coolen had naar eigen zeggen een "enorme onderkin" en dus heeft de presentatrice er iets aan laten doen. "Er zijn drie gaatjes in gemaakt en ze hebben het vet weggehaald."

"Ik werd er helemaal gek van als ik mezelf terugzag op beeld. Ik heb altijd gezegd dat, als ik de kans zou krijgen, ik er iets aan zou laten doen", aldus Coolen (42) in gesprek met Grazia.

De presentatrice is een "angsthaas als het gaat om spuiten", dus botox zou ze niet laten doen, maar met het weg laten halen van het vet in haar onderkin is ze heel tevreden.

"Als ik nu naar mezelf kijk denk ik: Hè hè, dat is weg. Ik werd er echt ongelukkig van en als je ergens wakker van ligt, moet je er iets aan laten doen. Dat geldt ook voor botox, al heb ik die behoefte niet. Ik vind het prima hoe mijn gezicht eruitziet."

Onzeker

Over haar uiterlijk kan de presentatrice echter nog steeds wel eens onzeker zijn. "Nu ik wat ouder ben, vind ik het fijn dat uiterlijk wat minder belangrijk wordt, maar sommige vrouwen slaan daarin door in de zin van: het hoeft allemaal niet meer zo nodig. Doe even leuk, denk ik dan. Ga naar de kapper."

"Ik vind het belangrijk om er mooi uit te zien en doe daar ook mijn best voor. Ik kan 's ochtends rustig een uur voor de spiegel staan om een beetje leuk voor de dag te komen op het schoolplein."

Lees meer over:
Tip de redactie