Chantal Janzen heeft 'net geen obsessie' voor rimpels

Chantal Janzen vindt rimpels interessant. "Ik wil niet zeggen dat het een obsessie is, maar het is wel twee deuren daarnaast."

De 36-jarige actrice vertelt in gesprek met Beau Monde onlangs een bezoek te hebben gebracht aan een plastisch chirurg voor "een soort moedervlek" boven haar lip, toen ze hem van alles besloot te vragen over rimpels en hulpmiddelen er tegen.

Janzen zegt het maar vreemd te vinden wat verschillende cosmetische ingrepen doen met het lichaam. "Met fillers bijvoorbeeld, veroorzaak je iets wat lijkt op een ontstekingsreactie."

"Wij zien het als opgevuld, maar dan maak je je huid toch eigenlijk gewoon ziek? Botox, nog zoiets, daarmee leg je spieren lam, waardoor je je gezicht niet meer omhoog kunt houden. Daarom zie je soms vrouwen die weliswaar geen rimpels hebben, maar bij wie het hele gezicht naar onderen is gezakt."

'Voorlopig genezen'

De actrice is "voorlopig genezen" als potentiële botoxklant. "Overigens is het ook weer zo dat áls je op een bepaalde leeftijd bent en alles gaat hangen, je beter meteen een facelift kunt doen, want dan hijs je de hele boel in een keer op zonder alles lam te leggen of vreemde stoffen in je lijf te spuiten.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie