Mark van Eeuwen heeft vertrouwen dat het goed komt met de liefde

Mark van Eeuwen is momenteel vrijgezel en heeft het naar eigen zeggen te druk met werk om zich met de liefde bezig te houden. De acteur heeft er echter vertrouwen in dat het wel goed komt.

"Op dit moment ben ik vooral met werk bezig. Volgens mij kun je de liefde ook niet zoeken, het moet je overkomen", aldus de acteur in gesprek met Viva. "Wel kun je er vertrouwen in hebben dat het goed komt. En dat heb ik."

Van Eeuwen (39) heeft graag iemand thuis, met wie hij een plek kan delen en van wie hij houdt, maar met een rol in Flikken Rotterdam en de musical The Bodyguard heeft hij eigenlijk geen tijd voor een relatie. "Ik kan niet daten, niets. Natuurlijk maak ik weleens een uitzondering, maar het is toch lastig."

Bourgondisch leven

"Ik heb veel gereisd en gedaan, maar zou nu die rust willen vinden bij iemand", zegt de acteur, die momenteel zelfs niet echt tijd heeft om naar de kroeg te gaan.

"Ik merk dat ik dat een beetje mis. Ik hou van het bourgondische leven. Lekker eten, biertjes drinken, op vrijdagmiddag met vrienden de kroeg in. Daar heb ik nu écht geen tijd voor. Mijn werk trekt nu even een zware wissel op mijn sociale leven. Maar ik doe wat ik leuk vind, héél leuk vind, dus het is niet erg."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie