Kim Kardashian en Kanye West willen in mei hun tweede huwelijksdag groots vieren. De realityster en rapper zijn van plan hun huwelijksgeloften te hernieuwen tijdens een flamboyante ceremonie.

"Ze willen er een traditie van maken, met een extravagant feest in plaats van iets kleins", aldus een ingewijde aan Radar Online.

Volgens de ingewijde willen de twee elkaar nogmaals eeuwige trouw beloven in Parijs, waar de rapper zich graag met zijn gezin zou willen vestigen.

De 38-jarige West en de 35-jarige Kardashian, die vorige maand beviel van hun tweede kind Saint, trouwden in 2014. Het stel wilde graag trouwen in Parijs, maar dat kon niet volgens de Franse wet. De twee weken derhalve uit naar Florence.

Geld

Kardashians moeder Kris is volgens de ingewijde wel te porren voor een groot feest in Parijs. Zij zou de kassa al horen rinkelen. "Kris zei tegen Kim en Kanye dat ze gek zijn als ze hier niet veel aan willen verdienen. Ze kunnen tientallen miljoenen opstrijken aan sponsordeals en de uitzendrechten."

De realityster zou de ceremonie stijlvol willen houden, maar of dat gaat lukken betwijfelt de bron. "Het is erg waarschijnlijk dat ze uiteindelijk toegeeft en alles doet voor het geld als het juiste aanbod langskomt."