Christina Curry heeft afscheid genomen van een leven in de media en werkt nu als vakkenvuller bij een winkel. De dochter van Patricia Paay en Adam Curry leerde dat ze "helemaal niet" in de mediawereld past.

"Mensen draaiden alles wat ik zei om en daar werd ik elke keer gek en opgefokt van. Het werken in de winkel geeft me het vertrouwen dat niet iedereen me kut behandelt en ik wél een normaal leven kan leiden", aldus de 25-jarige Curry in gesprek met Viva.

De dochter van Paay pakte naar eigen zeggen jarenlang allerlei mogelijkheden op om in de spotlights te komen, omdat ze haar werden aangeboden. "De televisieoptredens, de shows, de premières. Ik dacht dat het me goed zou doen, maar ik werd er alleen maar ongelukkig van."

Curry zegt alleen nog "ja" tegen een "mooi reisprogramma", maar zegt verder klaar te zijn met de mediawereld. "Ik werk liever in een biologische winkel met mensen die normaal met me omgaan dan in het mediawereldje."

Vastleggen

De twintiger denkt zich nooit te zullen vastleggen op één ding. "Ik ben snel afgeleid, verander snel van gedachten en zoek steeds iets nieuws. Waarom zou ik moeten kiezen? Mijn grootste doel is gelukkig zijn en hoe ik dat word, is gevarieerd. Ik heb nooit een plan gehad en dat ga ik ook niet krijgen. Het belangrijkste is dat ik aan het eind van de reis meer 'ja' heb gezegd dan 'nee', dat ik altijd heb geluisterd naar mijn hart en blij ben geweest, met wie en waar dan ook."