Guy Ritchie heeft naar verluidt een advocaat ingeschakeld om ervoor te zorgen dat zijn 15-jarige zoon Rocco voorgoed bij hem komt wonen, in plaats van bij zijn ex-vrouw Madonna.

Dat melden bronnen aan TMZ.

Zijn zoon wil graag bij hem intrekken. Rocco heeft naar verluidt al jaren geen goede verstandhouding met zijn moeder. Hij moest vaak met de zangeres mee op tournee en was na verloop van tijd het reizen zat. Hij besloot begin december naar zijn vader te vliegen, om daar voortaan te wonen.

Dat viel bij Madonna in het verkeerde keelgat. Via de rechter dwong de zangeres haar zoon om naar haar te vliegen, maar de jongen weigerde en ook ex-partner Ritchie liet het er niet bij zitten. Hij had zelf ook juridische stappen gezet.

Kerst

Madonna wilde dat Rocco bij haar zou zijn met kerst en spande er een zaak om aan. De advocaat van Ritchie hield een pleidooi in de rechtbank in Manhattan over Rocco's wens om bij zijn vader in Londen kerst te vieren. Dat werd afgewezen.

Uiteindelijk heeft Ritchie via een rechter in Londen ervoor gezorgd dat zijn zoon niet naar de Verenigde Staten hoefde te reizen. De 47-jarige filmmaker hoopt nu voorgoed de voogdij over zijn zoon Rocco te krijgen.