Vrienden en familie van Rob Kardashian hadden gehoopt dat zijn recente ziekenhuisopname een ommekeer voor hem zou zijn, maar de broer van Kim Kardashian vervalt in zijn oude gewoontes. Hij sluit zichzelf weer thuis op.

''Zelfs na zijn ziekenhuisopname, gedraagt Rob zich alsof hij niets met de wereld te maken wil hebben'', aldus een bron tegen People. ''Hij antwoordt niet op sms'jes van mensen die oprecht bezorgd om hem zijn.''

Een paar dagen na kerst werd Kardashian opgenomen in het ziekenhuis met buikpijn. Volgens mediaberichten heeft de voormalig realityster diabetes. Zodra de vakantiedagen voorbij zijn willen de Kardashians met elkaar om de tafel zitten om de gezondheidssituatie van hem te bespreken.

Plan

''De familie zal een plan maken zodra de feestdagen voorbij zijn en iedereen weer in Los Angeles is. Ze maken zich natuurlijk erg veel zorgen om Rob, dat doen ze al langere tijd.''

Kardashian was tot 2014 regelmatig te zien in de realityshow Keeping Up with the Kardashians. Sindsdien heeft hij zich teruggetrokken uit de schijnwerpers. Hij is behoorlijk aangekomen en zou met depressies kampen.