De zoon van Lamar Odom heeft een onlangs gemaakte foto van zijn vader op Instagram geplaatst. 

Het is volgens Us Weekly de eerste keer dat er een nieuwe foto van de voormalige NBA-ster opduikt sinds hij in oktober in het ziekenhuis werd opgenomen.

Op het kiekje staat de man van Khloé Kardashian samen met zijn zoon Lamar Odom jr. en zijn dochter Destiny. De twee kinderen kreeg Odom samen met zijn ex Liza Morales, met wie hij tien jaar getrouwd was. "Kerstmis met mijn pa", schrijft de jongen bij de foto. "Op een gezegend 2016."

De 36-jarige Odom werd in oktober bewusteloos gevonden in een bordeel. Volgens de politie had hij dagenlang cocaïne en kruiden-viagra gebruikt. De oud-speler van de Los Angeles Lakers werd kunstmatig in een coma gehouden. Na vier dagen ontwaakte hij daaruit. Hoe het nu precies met hem gaat, is niet bekend.

De relatie van Khloé en Lamar, die nog steeds in een ziekenhuis in LA ligt, liep in juli 2013 op de klippen. In de nasleep van de ziekenhuisopname besloten de twee hun voorgenomen scheiding af te blazen, zodat de 31-jarige realityster alle medische beslissingen voor Odom mag nemen.