Sylvie Meis laat zoon Damián niet meer zien op sociale media

Sylvie Meis plaatst op sociale media geen foto's meer van haar zoon Damián om hem tegen de paparazzi te beschermen. "Als ik het doe, gooi ik al mijn rechten op straat."

In gesprek met Grazia vertelt de presentatrice dat het een bewuste keuze is geen foto's meer van haar zoon op Instagram, Facebook of Twitter te plaatsen.

"Hoe jammer ik het ook vind, want ik ben zo trots op hem. Ik mag geen foto's meer van hem plaatsen op sociale media, dat is de strategie die ik met mijn media-advocaat heb uitgezet. Dat is een bewuste keuze: ik kan hem wettelijk gezien alleen tegen de paparazzi en het afdrukken van zijn foto beschermen als ik hem zelf ook niet meer laat zien."

Damián vond het "wel een beetje raar" dat er geen foto's meer van hem online verschijnen. "Hij zei: 'Mama, mag ik niet meer gezien worden?' Nee, sorry, dat mag niet meer."

Normaal leven

Meis hoopt dat haar zoon een normale jongen kan zijn door hem uit de spotlights te houden. "Hij is door de jaren heen in heel veel landen zo bekend geworden en ik wil dat hij een normaal leven kan leiden. Iedereen kent hem, dat is raar. Mensen die met hem op de foto willen: crazy."

Lees meer over:
Tip de redactie