Honoria Roelvink had medelijden met echtgenoot tijdens seksrel Dave

Honoria Roelvink had medelijden met haar man Dries, toen zijn zoon Dave onderwerp van een seksrel werd. 

"Het was daar en je kon het niet weggummen. Wat mij toen het meest pijn deed was dat ik toen een vader zag die niets meer kon doen."

Dat zegt Honoria Roelvink in gesprek met Shownieuws.

"Dries was altijd in de media en stond iedereen te woord. En ook nu moest hij iedereen te woord staan. Alleen ging het om iets dat hem zo dierbaar was. Hij kon niet meer wegduiken. Dat vond ik moeilijk."

Deken

Tijdens een huisfeestje in juni 2014 zou er voor zo'n 60.000 euro aan spullen zijn gestolen. Daarnaast zijn er twee seksvideo's verschenen van Dave Roelvink en een bewoonster van het huis in kwestie.

Honoria Roelvink zegt dat ze in die periode het liefste zes weken lang onder een deken was gekropen, in de hoop dat daarna weer alles bij het oude zou zijn. 

De geboren Tilburgse wilde op dat moment wel alles lezen wat er over de aantijgingen werd geschreven, ook al deed dat haar soms zeer.

"Je wil toch weten wat er geschreven wordt, maar je gaat tussen de eigen vier muren compleet uit de pan. Hoe is het mogelijk, hoe kunnen ze dit schrijven? Buitenshuis moet je dan je werk weer oppakken."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie