'Rocco is zijn moeder Madonna zat'

Madonna's zoon Rocco Ritchie heeft genoeg van de levensstijl van zijn moeder en haar manier van opvoeden. De 15-jarige zou het meereizen met zijn moeder tijdens haar tournee ellendig vinden.

De Amerikaanse website TMZ citeert bronnen die met Madonna op tournee waren. Zij beweren dat haar 15-jarige zoon het ellendig vindt dat zijn moeder hem meeneemt over de hele wereld.

Daarom besloot hij de feestdagen met zijn vader Guy Ritchie in Londen door te brengen, wat vlak voor kerst tot rechtszaken leidde.

'Vreselijke ruzie'

''Tijdens de tournee waren er vreselijke en regelrechte ruzies die gepaard gingen met schreeuwen en huilen'', klapt een van de crewleden van Madonna uit de school.

Bronnen van TMZ vertellen ook over een incident tijdens Madonna's concert in Stockholm. Toen kwam Rocco aanvankelijk niet opdagen op het vliegveld waar een privéjet op hem stond te wachten.

Londen

De relatie tussen Rocco en Madonna verslechterde tijdens optredens die Madonna in Londen gaf. Rocco zou zijn vader toen hebben verteld dat hij er niet meer tegen kon. Hij had moeite met het vele reizen en was de ruzies met zijn moeder zat. Volgens de bron behandelde Madonna Rocco als een trofee in plaats van kind.

Madonna zou jaloers zijn op het stabiele leven van zijn vader en Rocco's voorkeur om bij zijn vader te wonen. Een rechter in Manhattan heeft hem onlangs opgedragen terug te komen naar New York.

Lees meer over:
Tip de redactie