PVV-politica Fleur Agema kijkt terug op een mooi jaar

Fleur Agema kijkt met een goed gevoel terug op het jaar 2015. De PVV-politica kreeg dit jaar een dochter en kwam toe aan het schrijven van een boek.

"De liefde is in mijn leven gekomen, we hebben dat kleine wurm op de planeet gezet en tijdens mijn verlof kwam ik er eindelijk toe mijn boek Verzilveren te schrijven", zegt Agema tegen het AD.

"Daarvoor heb ik lang alleen op de rijdende trein gezeten. Nu was er eens ruimte voor andere dingen. Alhoewel het nog een uitdaging was om met mijn zwangere buik bij de toetsen te komen, haha!"

Agema en De Jong hebben sinds mei 2014 een relatie.

Heimwee

Als de 39-jarige politica dan toch een minpuntje moet aanwijzen dan is het de aanstelling van haar vriend, eveneens PVV-politicus, León de Jong in het Europees Parlement in Brussel. Hierdoor ziet het stel elkaar minder vaak dan het zou willen.

"Dat is natuurlijk hartstikke jammer, maar voor hem was het een mooie en nieuwe uitdaging. Straks heeft hij alle politieke keukens gezien en overal gekookt, om het zo maar te zeggen. Dat is natuurlijk een voordeel. Maar Léon heeft elke keer al heimwee als hij in de auto stapt, dat is zeker waar."

Lees meer over:
Tip de redactie