Guy Ritchie is volgens bronnen die dichtbij Madonna staan vastberaden om zijn zoon Rocco voorgoed bij hem te houden. Hij vertelt zijn zoon naar verluidt negatieve dingen over haar.

Dat meldt TMZ maandag.

Madonna schijnt tegen Rocco erg streng te zijn, en dat schijnt de 15-jarige jongen niet leuk te vinden. Ritchie probeert daar gebruik van te maken om ervoor te zorgen dat hij niet naar zijn moeder vertrekt. Volgens de website hebben Ritchie en zijn ex-vrouw Madonna al enkele jaren geen goede verstandhouding met elkaar. 

Een week geleden verergerde het conflict tussen de twee. Via de rechter dwong de zangeres haar zoon om naar haar te vliegen, maar de jongen weigerde en ook ex-partner Ritchie liet het er niet bij zitten. Hij had zelf ook juridische stappen gezet. Rocco was al het toeren met zijn moeder een tijdje geleden zat en is toen bij zijn vader gaan wonen.

Kerst

Madonna wilde dat Rocco bij haar zou zijn met kerst en spande er een zaak om aan. De advocaat van Ritchie hield een pleidooi in de rechtbank in Manhattan over Rocco's wens om bij zijn vader in Londen kerst te vieren. Dat werd afgewezen.

Uiteindelijk heeft Ritchie via een rechter in Londen ervoor gezorgd dat zijn zoon niet naar de Verenigde Staten hoefde te reizen.