Drake en Kylie Jenner waren deze week allebei op het kerstfeestje van Kris Jenner, maar volgens TMZ is dit niet het enige wat de zanger en realityster gemeen hebben. De twee hebben deze week allebei te maken gehad met een indringer.

De voorvallen gebeurden in de Amerikaanse staat Californië.

Een achttienjarige vrouw genaamd Skylar zou woensdag over een hek rondom het huis van Drake zijn gesprongen. De vrouw zou het huis niet zijn binnengekomen, want vlak daarvoor werd ze opgemerkt door beveiligers. Ze werd volgens de website in de boeien geslagen en naar het politiebureau gebracht.

De man die Jenner lastigviel, meldde zich volgens de website aan het hek bij Jenners huis. Op dat moment werd gelijk alarm geslagen, de man was namelijk een bekende van het beveiligingsteam. Hij verscheen in de afgelopen weken al tien keer eerder bij het hek omdat hij het terrein van Kylie wilde betreden. Ook hij werd in de boeien geslagen, maar later weer vrijgelaten.

Of Skylar, de vrouw die het huis van Drake probeerde binnen te dringen, ook op vrije voeten is weet de website niet zeker. Haar borgsom werd vastgesteld op 1.000 dollar, dus volgens de website is de kans groot dat ze weer vrij rondloopt.