Madonna's vijftienjarige zoon Rocco wil de kerstdagen echt niet met zijn moeder in New York doorbrengen. Hij blijft liever bij zijn vader Guy Ritchie in Engeland. 

Via de rechter dwong de zangeres haar zoon om naar haar te vliegen, maar de jongen weigert en ook ex-partner Ritchie laat het er niet bij zitten. Hij heeft zelf ook juridische stappen gezet. Rocco was al het toeren met zijn moeder een tijdje geleden zat en is toen bij zijn vader gaan wonen.

Madonna wilde dat Rocco bij haar zou zijn met kerst en spande er een zaak om aan. De advocaat van Ritchie hield een pleidooi in de rechtbank in Manhattan over Rocco's wens om bij zijn vader in Londen kerst te vieren.

''Hij heeft zeer goed duidelijk gemaakt dat hij niet terug naar New York wil'', zei de advocaat volgens New York Daily News woensdag. Maar de rechter besloot anders en gaf het bevel dat Ritchie zijn zoon terug naar New York moet brengen.

Londen

Volgens TMZ is vader Guy Ritchie inmiddels in Londen naar de rechter gestapt. Hij vroeg of zijn zoon toch met kerst bij hem mag blijven. De rechter wees dat toe. Hoe dit internationale conflict opgelost gaat worden, is volgens TMZ dus nog de vraag.