Sinead O'Connor heeft opnieuw hard uitgehaald naar een familielid. Dit keer was haar vader het doelwit.

Dat schrijft ze donderdag op Facebook.

"Pap, ik heb je brief in brand gestoken. En ik heb 'm niet gelezen. Daarna heb ik eroverheen geplast. Nu moet jij ervoor zorgen dat je opschiet met doodgaan zodat ik ook op je graf kan plassen. Je hebt vreselijke dingen gedaan tegen mij, mijn moeder en mijn broer John."

Het is niet de eerste keer dat de Ierse zangeres op Facebook haar familieleden uitscheld. "Jullie zijn eindelijk van me af", had de Ierse zangeres eerder geschreven. In een lang bericht, dat aan haar familie gericht was, verklaarde ze 'gebroken' te zijn door de manier waarop ze door haar familie wordt behandeld.

Overdosis

O'Connor liet ook weten een overdosis te hebben genomen. Kort daarna werd ze gevonden door de Ierse politie. Inmiddels gaat het goed met haar.

Ook ging ze in het bericht op een juridische strijd om het ouderlijk gezag over haar jongste kinderen, Shane van 11 en Yeshua van 8. Hun vaders zouden haar niet toestaan de kinderen te zien.

Even later vroeg de zangeres haar familie om hulp. "Jullie zijn in het ziekenhuis geweest om me te bezoeken. Maar jullie gingen weer weg voordat ik bijkwam en zijn niet teruggekeerd. Alsjeblieft, waarom doen jullie dit met mij? Ik heb jullie nodig, ik heb jullie liefde nodig."

Gezondheid

O'Connor heeft in het verleden openlijk over haar gezondheid gesproken. De 48-jarige Ierse lijdt aan een bipolaire stoornis en is daar enkele keren voor opgenomen.

In 2011 dreigde de 48-jarige Nothing Compares 2 U-zangeres al eens met zelfmoord via Twitter.