Danny de Munk kan voor het eerst sinds een paar jaar weer kerst vieren met zijn ouders. Ze hadden jarenlang geen contact met elkaar.

Dat vertelt hij aan Story.

De zanger verzoende begin dit jaar met zijn ouders. De band met zijn vader en moeder is inmiddels zo goed, dat ze hebben besloten kerst weer samen te vieren. "We hebben gelukkig nog steeds goed contact. Het is zo fijn dat dat is hersteld. We gaan binnenkort samen op wintersport en met Kerstmis proosten we gezamenlijk op de toekomst."

"Er gaat toch niets boven een feest waar de familie bij elkaar is", vervolgt hij. De Munk hoopt dan ook dat zijn 17-jarige dochter Bo meegaat op wintersport. "Ik verwacht het wel, maar daarna zal zij er voor kiezen om met vriendinnen te gaan. Dat is natuurlijk een proces waar je mee te maken hebt."

Vleugels uitslaan

De Munk vindt dat zijn kinderen op den duur hun eigen vleugels moeten uitslaan. "Kinderen gaan steeds meer ontdekken van het leven, dat is soms moeilijk. Als Bo verkering krijgt en hij is een serieuze kandidaat, staat de deur wagenwijd voor hem open. Met de keus van een vriend bemoei ik mij niet. Als mijn dochter maar gelukkig is."