Jeroen van der Boom heeft gereageerd op de harde kritiek die Gordon op de Toppers heeft geuit. Volgens Gordon zou René Froger een drankprobleem hebben gehad en zou Van der Boom Gordon eruit hebben gewerkt.

"We drinken natuurlijk weleens een drankje en soms valt er een verkeerd. Maar meer is het niet", zegt Van der Boom tegen het AD.

Gordon zei in het programma Vijf jaar later tegen presentator Jeroen Pauw dat hij het niet meer volhield als lid van de zangformatie de Toppers.

Volgens hem zou Froger een alcoholprobleem hebben gehad en in dronken buien vaak mensen, waaronder Gordon, hebben uitgescholden. Ook zou Gordon door Froger een keer tijdens een ruzie uit een vakantiehuis in Marbella zijn gezet.

Paard van Troje

Daarnaast noemt Gordon zijn collega Van der Boom een Paard van Troje. Gordon zou de zanger zelf binnen hebben gehaald bij de Toppers, maar als snel gemerkt hebben dat deze aan zijn poten ging zagen: "Totdat ik het pand had verlaten."

Van der Boom, die naar eigen zeggen eigenlijk niet mag reageren van zijn management, ontkent dat: "Ik kwam ooit op de plek van Gerard Joling, dus dat lijkt me stug."

Het lijkt erop dat de zanger niet persoonlijk is geraakt door de opmerkingen van Gordon: "Ik hoop dat er mensen om hem heen zijn die voor hem zorgen", aldus Van der Boom.

Manager

De Toppers-manager Benno de Leeuw laat aan het AD weten dat er in het verleden weleens onderlinge conflicten zijn geweest, "maar Gordon heeft die kennelijk heel anders ervaren dan wij."

"Waar gewerkt wordt onder grote druk ontstaan als vanzelfsprekend conflicten", aldus De Leeuw. 

"Maar het is per persoon verschillend hoe daar vervolgens mee om wordt gegaan. Jeroen van der Boom, René Froger en ik herkennen ons oprecht en in geen geval in wat Gordon nu, vele jaren later, beweert. Het is zijn interpretatie van iets. Niet de onze. Het is zijn waarheid."

De Toppers

De Toppers werden in 2005 door Gerard Joling, Gordon en René Froger gevormd. Joling werd in 2008 door Van der Boom vervangen. Een jaar later kondigde Gordon aan afscheid te nemen van de groep, maar trad toch op met De Toppers. Ook Joling keerde in 2009 terug.  

In 2011 verliet Gordon De Toppers definitief.