Orlando Bloom toegang tot India geweigerd

Orlando Bloom werd op het vliegveld van New Delhi verrast toen bleek dat zijn visum niet geldig was. De acteur moest direct terug naar Londen vliegen om alsnog de juiste visa te regelen.

Het bleek dat het elektronische visum dat Bloom had geregeld niet was goedgekeurd, maar daar wist de acteur niets van. Eenmaal in Londen teruggekeerd werd het papierwerk alsnog in orde gemaakt om opnieuw naar India te vliegen.

De acteur reist naar India op uitnodiging van politicus Amar Singh, die met de komst van Bloom juist toerisme in het land wil promoten. Singh wachtte Bloom op voor een familiediner en ook een bezoek aan de Taj Mahal staat op het programma.

"Orlando's kantoor was nooit geïnformeerd over de weigering van het visum om welke technische oorzaak dat ook was gebeurd", reageert Singh aan de Indiase krant Mumbai Mirror.

Mislukt

De missie voor het promoten van toerisme is bij dezen al aardig mislukt, stelt een immigratieambtenaar tegenover de Indiase krant Mail Today. "Hij was hier voor een officieel programma. Het arrogante gedrag van de douanebeambten hebben India's imago beschadigd. Ze hadden ook voor andere opties kunnen kiezen in plaats van deportatie."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie