Madonna is nooit mishandeld door Sean Penn

Madonna is nooit mishandeld door Sean Penn. Dat verklaarde de zangeres schriftelijk in een document dat Penn donderdag bij de rechtbank heeft ingeleverd als onderdeel van zijn lasterzaak tegen Lee Daniels.

"Hoewel we zeker meer dan eens verhitte discussies hadden tijdens ons huwelijk, heeft Sean mij nooit geslagen, vastgebonden of fysiek mishandeld, en elke bewering van het tegendeel is volledig schandalig, gemeen, roekeloos en onjuist", zo schreef Madonna in de verklaring, waarvan The Hollywood Reporter een kopie heeft gedeeld.

Penn klaagde Daniels aan naar aanleiding van een interview dat de filmmaker in september gaf aan The Hollywood Reporter. Daarin ging hij in op de aantijgingen van huiselijk geweld tegen Empire-acteur Terrence Howard.

"Hij heeft niets anders gedaan dan Marlon Brando of Sean Penn, en hij is ineens een soort van duivel." Penn meende dat hij met deze uitspraak vals werd beschuldigd van huiselijk geweld en eiste daarop een schadevergoeding van 10 miljoen dollar. Madonna en Sean Penn waren van 1985 tot 1989 getrouwd.

Lees meer over:
Tip de redactie