Azealia Banks aangehouden na bijten in borst van vrouwelijke uitsmijter

Azealia Banks is woensdag gearresteerd nadat ze haar tanden in de borst van een vrouwelijke uitsmijter zette. Het incident deed zich kort na middernacht voor bij de club Up & Down in New York.

Dat meldt Page Six.

De 24-jarige rapper was in de club voor een privéfeestje toen ze ruzie met de uitsmijters kreeg. Ze zouden haar hebben gevraagd de benodigde stempel voor het privéfeest te halen en daar was Banks niet van gediend.

Het werd er niet beter op toen de beveiligers haar niet leken te herkennen. Ze zou woedend hebben gezegd wie ze is en dat ze op het nieuwe album van Rihanna staat.

Tijdens het akkefietje zou Banks zijn doorgedraaid en één van de uitsmijters hebben gestompt, in haar gezicht hebben gespuugd en in haar borst hebben gebeten. Banks moest tot woensdagavond op het politiebureau blijven en is inmiddels weer op vrije voeten.

Woedeaanval

De rapper is de laatste tijd vaker negatief in het nieuws gekomen. In september kreeg Banks een woedeaanval op een vlucht van New York naar Los Angeles, deze werd ook op video vastgelegd. In oktober zou ze een beveiligingsmedewerker hebben mishandeld in Los Angeles.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie