Nikkie Plessen heeft het gevoel dat ze serieuzer wordt genomen nu ze de dertig heeft bereikt. "Als je dertig bent, vinden mensen je ineens volwaardig volwassen en kan het allemaal wel."

"Heel vaak zat ik bedrijfsmatig met mensen aan tafel, en dan vertelde ik mijn leeftijd en zag ik ze denken: Nou, dan zal het wel niet helemaal kloppen", aldus de presentatrice in gesprek met Grazia.

Plessen zegt geen problemen te hebben met haar leeftijd. "Het klinkt misschien stom, maar ik vind dat eigenlijk wel heel fijn. Al hoor ik soms twintigers hun leeftijd zeggen en denk ik: Ik ben nu een oud wijf, haha."

De 30-jarige eigenaar van modehuis NIKKIE is tevreden met 2015 en heeft al wensen voor 2016. "Ik moet nog trouwen hè, die wens blijft. Het is niet zo dat het mijn grote droom is, ik ben geen romanticus en denk soms: Wanneer zou ik dat dan moeten doen? Het is toch weer een heel project erbij dat veel tijd in beslag neemt. "

Knieën

De vader van haar kind heeft haar nog niet ten huwelijk gevraagd. "Ik grap altijd: Die van mij heeft last van zijn knieën, want hij zakt niet. Maar wie weet dat hij me in 2016 ineens verrast en dat aanzoek doet. Ik zeg 'ja', no matter what!"