William Spaaij gunt ex geluk met Barry Atsma

William Spaaij is blij dat zijn ex Noortje Herlaar het geluk heeft gevonden bij Barry Atsma. "Barry mag zich in zijn handen knijpen."

"Ik ben niet iemand die omkijkt in wrok. Ook ben ik niet jaloers op haar nieuwe relatie. Noortje en ik waren al uit elkaar toen ze een relatie kreeg met Barry. Ik gun haar dit geluk", aldus de acteur in gesprek met Story.

Midden maart werd bekend dat Spaaij en Herlaar na een relatie van vijf jaar hun verloving verbraken. De twee leerden elkaar kennen in 2010, toen ze allebei in de musical Mary Poppins speelden. Herlaar ontmoette haar huidige geliefde op de set van de film Knielen op een bed Violen​.

"Ik weet wat voor fantastische vrouw Noortje is. Ik hoop vanuit het diepste van mijn hart dat ze samen heel gelukkig blijven. Voor ons was het niet weggelegd. Hopelijk voor hen wel", zegt Spaaij nu over zijn ex.

'Niet daten'

De 32-jarige acteur zegt voorlopig zelf nog niet te denken aan een nieuwe relatie. "Ik wil niet eens daten. Daten doe je als je een vrouw beter wilt leren kennen en op dit moment is er geen vrouw die dat gevoel in mij losmaakt. Natuurlijk ga ik wel uit en kom ik weleens iemand tegen. Dan heb ik een plezierige avond en dat is altijd vrijblijvend."

Tip de redactie