Jared Leto heeft TMZ aangeklaagd vanwege de video die de entertainmentsite online deelde waarin de acteur en muzikant Taylor Swift afkraakt. Volgens Leto had TMZ het recht niet de video te delen.

In de video is te zien hoe Jared het in de studio heeft over de muziek van Taylor Swift. De mannen geven de zangeres goede kritieken terwijl ze luisteren naar nummers van haar plaat 1989, maar aan het einde zegt hij: "Fuck her. Ze kan mij niets schelen."

TMZ heeft volgens hem een 'niet geautoriseerde of gestolen kopie' van de video gebruikt. Deze was in Jareds studio thuis opgenomen en 'privé en vertrouwelijk en niet bedoeld om te worden vrijgegeven'.

In de rechtszaak is volgens The Wrap te lezen dat TMZ de video voor 2.000 dollar heeft gekocht. Jared zou de site voorafgaand aan publicatie hebben verteld dat ze hier het recht niet toe hadden. Jared eist een onbekend bedrag als schadevergoeding.

Eerder twitterde Jared al excuses: "De waarheid is dus eigenlijk dat ik Taylor Swift geweldig vind. Ze is een goed voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is. Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden als ik haar of haar fans heb gekwetst."