Zondag 2 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Virginia van Eck opgelucht na breuk met Peter Jan Rens

Virginia van Eck zegt opgelucht te zijn nu haar relatie met Peter Jan Rens tot een einde is gekomen. "Natuurlijk zou ik me geen leven zonder Djelisa kunnen voorstellen, maar aan de andere kant is mijn leven helemaal verwoest."
Door NU.nl

"Met Peter heb ik vier jaar lang bijna als een zigeuner moeten leven, omdat we weer uit een huis werden gezet of om een andere reden verkasten", aldus de 22-jarige Van Eck in gesprek met De Telegraaf.

Begin december maakten Van Eck en Rens bekend na een relatie van vier jaar uit elkaar te gaan. De twee ontmoetten elkaar op Tenerife en hebben daarna jarenlang samengewoond, waren verloofd en hebben samen een kind (Djelisa), maar volgens Van Eck is de relatie nu definitief voorbij.

"Dat ik uiteindelijk verliefd op hem geworden ben, heeft te maken met het feit dat hij daar (op Tenerife red.) een heel andere man was dan de Peter die ik later zou leren kennen. Nee, fysiek heb ik me nooit echt tot hem aangetrokken gevoeld, hoe gek dat ook klinkt."

Verbazing

Rens liet weten verbaasd te zijn over de breuk, maar volgens Van Eck slaat dat nergens op. "Ik heb zo vaak verteld dat ik zou stoppen wanneer hij niet veranderde en zou blijven doordenderen met al zijn ideeën en geen rekening zou houden met zijn gezin. Wéér een idee, wéér een mislukking."

De twee wonen nog samen onder één dak, volgens Van Eck niet de ideale situatie.

"We hebben elk onze verdieping, maar het liefst zie ik hem vandaag nog vertrekken al zou ik ook niet weten waar hij naartoe moet. Als het aan mijn moeder had gelegen, had ik hem allang op straat gezet. Maar ik wil niet dat de vader van mijn kind geen dak boven zijn hoofd heeft."


Lees meer over:

Peter Jan RensVirginia van Eck

Aanbevolen artikelen