Maandag 26 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Melanie Griffith en Antonio Banderas

Melanie Griffith en Antonio Banderas officieel gescheiden

Melanie Griffith en Antonio Banderas zijn officieel gescheiden. Banderas moet zijn ex bijna 60.000 euro per maand aan alimentatie betalen.
Door BuzzE

Dat meldt TMZ.

De acteur mag alles houden wat hij heeft verdiend met de films The Mask Of Zorro, Desperado en Spy Kids. Zijn eveneens acterende ex hoeft niets in te leveren van wat zij binnenharkte met haar vroegere werk. Ze verdelen wel de inkomsten van de films die ze tussen 2004 en 2014 maakten.

De entertainmentsite schrijft dat het stel in 2004 een overeenkomst heeft getekend waardoor alle inkomsten vanaf die periode moeten worden verdeeld. Griffith krijgt hun huis in Aspen. Hun woning in Los Angeles hebben ze verkocht en de opbrengst is verdeeld.

Vriendschappelijk

De twee trouwden in 1996 en hebben een dochter. In 2014 kondigden ze aan uit elkaar te gaan, maar de scheiding zou vriendschappelijk verlopen. In juni poseerden ze nog samen voor een foto met hun dochter nadat zij haar middelbareschooldiploma had behaald.

Eerder dit jaar liet ook Banderas (55) weten dat hij Griffith (58) zou blijven zien. "Ons gezin is niet dood, integendeel."


Lees meer over:

Antonio Banderasmelanie griffith

Aanbevolen artikelen