Gordon Heuckeroth blikt terug op twee sombere jaren. Niet alleen werd hij aangereden, ook lijdt hij nog steeds onder zijn meest recente relatiebreuk. "Waar blijft die leuke vent zonder psychische problemen?"

"En die wel een leuk, gezellig leven wil met een vent die voor hem kookt?", vraagt Heuckeroth zich in gesprek met Libelle af.

"Gewoon een normaal leven, zonder gekkigheid. Dat is wat ik wil."

De 47-jarige Heuckeroth, die recentelijk bekendmaakte te stoppen als zanger, werd in september van dit jaar aangereden op Griekenland en voor dood achtergelaten op straat. Heuckeroth onderging daarna een pijnlijk revalidatietraject.

Het ongeluk heeft de zanger wel nieuwe kracht gegeven. "Ik ben dichter bij mezelf gekomen dan ik ooit was. Ik voel rust in mijn lijf en in mijn hoofd. Ik doe weer gezellige dingen met vrienden, zoals een stom kaartspelletje. Het liefst zit ik heerlijk thuis."

Breuk

Toch moet de ex-Topper constateren dat de nieuwe rust de breuk met zijn ex Chiel ook niet volledig kan laten genezen.

"Het is een nachtmerrie geworden. Als iemand van de één op de andere dag de relatie zonder enige opgaaf van reden verbreekt, dan kan het bijna niet anders dan dat er een psychische stoornis achter zit."

"Ik denk dat ik nog nooit zo ben gekwetst als door die jongen."

Het complete interview met Gordon staat in Libelle 51 en is vanaf vrijdag 11 december verkrijgbaar.