Charlie Sheen heeft de rechter gevraagd de zaak die zijn ex Brett Rossi tegen hem aanspande niet in behandeling te nemen.

Dat meldt The Hollywood Reporter.

De acteur vindt de zaak "onzinnig" en stelt dat de pornoactrice in tegenstelling tot haar beweringen wel degelijk wist van zijn hiv-besmetting en zij juist degene was die desondanks onbeschermde seks "zoals een normaal stel" wilde.

Ook ontkent Sheen in het verzoek aan de rechter, dat hij maandag indiende, dat hij haar tot een abortus dwong en haar inhuurde voor seks.

"Na een jaar een relatie te hebben gehad, liet Rossi haar ware gezicht zien: een vrouw die gemotiveerd is door hebzucht en extreem jaloers is", zo schrijft Sheens advocaat Marty Singer in de documenten.

Kinderen

De acteur doet in zijn betoog een boekje open over het extreme gedrag van Rossi, die volgens hem dicteerde wie hij wel en niet mocht zien en zelfs probeerde te voorkomen dat Sheen zijn kinderen ontmoette.

Sheen stelt dat Rossi een geheimhoudingsovereenkomst tekende waarin staat dat er een arbitrageprocedure vereist is bij een conflict, dus dat er niet eenzijdig naar de rechter gestapt mag worden.