RTL werkt samen met Gordon aan een nieuw programma waarin Gordon op zoek gaat naar een nieuwe man. 

Dat heeft hij zondag bekendgemaakt in het SBS-programma Thuis op zondag. "Er is geen hond die tegen me aanpist. Dus doen we het maar via een tv-programma: Goor zoekt man",  grapte hij. Wanneer het nieuwe programma van Gordon op de buis komt, is niet bekend.

"Mijn leven is niet over rozen gegaan wat de liefde betreft. Ik denk ook heel eerlijk dat je dat niet via een tv-programma gaat vinden, maar you never know", vertelde de 47-jarige artiest. Hoewel er momenteel wel een man in zijn leven is, zijn ex-vriend Patrick de Bruijn die bij hem in Blaricum woont, is Gordon nog gewoon vrijgezel.

'Roommates'

"Pats huis werd verbouwd en toen verbleef hij een tijdje bij mij. Het was zo gezellig, we hebben elf jaar een relatie gehad, dus toen dachten we: 'Waarom worden we geen roommates?'. Anders zit ik ook maar alleen in de grote huis. Onze vriendschap is me veel meer waard dan een relatie."

Vorige week werd bekend dat Gordon stopt met zingen. Met twee concerten in het Concertgebouw in Amsterdam rond hij volgend jaar zijn muzikale carrière af. "Ik treed al ruim twee jaar niet meer op, maar dat wil niet zeggen dat ik nooit meer zal optreden. Maar het heeft geen zin meer om platen te maken, hoe triest het ook is", legde hij uit.