Caitlyn Jenner is opnieuw aangeklaagd wegens het dodelijke auto-ongeluk dat ze in februari veroorzaakte. De inzittenden van een van de betrokken voertuigen beweren zowel fysiek als emotioneel geschaad te zijn, blijkt uit rechtbankdocumenten die People heeft ingezien.

De inzittenden zeggen "ernstige verwondingen aan hun lichaam" en "grote fysieke en mentale pijn" over te hebben gehouden aan de crash en eisen een schadevergoeding.

Muziekproducent Peter Wolf-Millesi, een van de slachtoffers, heeft last van zenuwschade in zijn polsen en handen. Zijn vrouw staat onder behandeling bij een orthopeed, zijn kind moest als gevolg van de aanrijding naar het ziekenhuis.

Jenner kreeg in september te horen dat ze niet strafrechtelijk wordt vervolgd na het ongeval. De officier van justitie oordeelde dat er niet genoeg bewijs was om de realityster aan te klagen voor doodslag.

Rechtszaken

Dat betekent niet dat Jenner, die ten tijde van het ongeval nog door het leven ging als Bruce, geen rechtszaken meer aan haar broek heeft hangen. Slachtoffers en de nabestaanden van de vrouw die het ongeluk niet overleefde klaagden haar aan en eisen schadevergoedingen.