Dinsdag 27 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Yolanda Foster

Yolanda Foster leeft 'van dag tot dag'

Yolanda Foster is voor het eerst sinds het nieuws over haar scheiding van David Foster weer in het openbaar verschenen. Tijdens een event rond The Real Housewives of Beverly Hills, waarin Foster is te zien, verscheen de Nederlandse op de rode loper.
Door BuzzE

"Ik hoop dat er een mooie toekomst op mij ligt te wachten", reageert Foster tegenover Us Magazine. "Ik doe mijn best en probeer van dag tot dag te leven."

De Nederlandse realityster en haar echtgenoot lieten deze week in een verklaring weten te gaan scheiden. Foster en de Canadese muziekproducent waren negen jaar samen, waarvan vier jaar getrouwd. Ze zijn bekend van de realityshow Real Housewives of Beverly Hills. Ook was Yolanda te zien in het Net5-programma Nederlandse Hollywood Vrouwen.

Ziekte van Lyme

Een paar jaar terug werd bij het model de ziekte van Lyme ontdekt. Inmiddels gaat het weer wat beter met blondine. "Ik heb bijna een jaar in bed gelegen, dus ik ben blij dat ik hier vandaag weer zo sta."

Eerder was Foster (51) van 1994 tot 2000 getrouwd met de projectontwikkelaar Mohamed Hadid. Met hem kreeg ze een zoon, Anwar die nu 16 is, en twee dochters, Bella (19) en Gigi (20), die beiden bekend zijn als model. Van haar kinderen krijgt ze veel steun. "Ik denk dat dat het enige is wat voor altijd is."

Aanbevolen artikelen