Cristiano Ronaldo zou een relatie hebben met Badr Hari, Peter Jan Rens gaat ineens niet meer trouwen, Anouk wil niet te dramatisch doen en Jan Slagter zat aan de drugs. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.

Het is zonder twijfel een van de vreemdste geruchten die we de afgelopen maanden hebben gehoord: Cristiano Ronaldo heeft een relatie met Badr Hari. "Hunky Moroccan kickboxer", zo noemen Britse media Badr.

Aan foto's te zien, zijn de twee in elk geval hele goede vrienden. Breed lachend zijn ze samen vastgelegd: armen om elkaar heen geslagen en een duim in de lucht. En op een andere foto van de heren ligt de voetballer in de armen van Badr.

Een Franse televisiepersoonlijkheid zei deze week in Touche pas a mon Sport dat die foto's slechts een deel zijn van wat de twee mannen in werkelijkheid met elkaar uitspoken: Cristiano zou regelmatig met zijn privévliegtuig heen en weer vliegen om maar bij Badr te kunnen zijn.

"Ronaldo vliegt drie tot vier keer per week heen en weer om zijn vriend in Marokko op te zoeken en te knuffelen", aldus Daniel Riolo.

Waar de meneer zich dan verder op baseert zegt hij er niet bij, dus al te serieus moet het niet genomen worden, maar grappig is het zeker. Vraag is of Ronaldo en Badr er zelf om kunnen lachen.

De heren kunnen in elk geval zeker met elkáár lachen: bij de foto waar Ronaldo in de armen van de kickbokser ligt schrijft Badr: "Net getrouwd, hahaha. Altijd bereid jou op te tillen vriend."

Niet meer trouwen

Bijna net zo gelukkig als Hari en Ronaldo leken Peter Jan Rens en zijn Virginia. Het leeftijdsverschil van veertig jaar zat hen niet dwars: verliefd waren ze en hoe. Iedereen moest het weten.

Ze gingen trouwen, ze kregen een baby, ze gingen niet meer trouwen, het was helemaal uit, ze gingen weer wel trouwen, ze wilden naar Turkije verhuizen. Alles hebben we met ze mogen delen en dus ook dat het nu uit is.

Virginia en Peter Jan zijn niet meer een koppel, want ze had er genoeg van om "alle problemen aan te horen". Ze hebben goede en slechte tijden gehad, zo vertelde Virginia, maar toch zag ze uiteindelijk voldoende redenen om te stoppen.

Nou is Peter Jan ook geen makkelijke man: iedere maand valt er wel iets te schrijven over financiële problemen, gedoe met bijna-uithuiszettingen en onbetaalde rekeningen. Negentien jaar was Virginia toen het aanging, twintig toen ze baby Djelisa kregen en 22 nu de relatie voorbij is.

Virginia heeft haar hele leven nog voor zich, maar ze sluit niet uit dat ze dat hele leven wellicht toch met Meneer Kaktus deelt. "We blijven vrienden en doen het beste voor Djelisa. Misschien komt het goed, de tijd zal het leren."

Niet te dramatisch

Anouk is misschien wel de nuchterste persoon op aarde. Geen poespas, als zij het ruk vindt, dan mag het iedereen het weten. Dat ze daarmee een meisje van achttien jaar oud aan het huilen krijgt, ach, dat kan gebeuren.

Die nuchterheid sijpelt ook duidelijk door in Anouks privéleven. In geprek met Het laatste nieuws vertelde de zangeres dat ze het afgelopen jaar meerdere miskramen heeft gehad, maar daar moesten we vooral niet te dramatisch over doen.

"In de afgelopen zes maanden ben ik eigenlijk de hele tijd - ik denk vanaf mei - zwanger geweest. Maar ik ben een paar keer het kindje verloren", aldus de 40-jarige zangeres.

Onzeker is ze er wel van geworden, zeker omdat ze eigenlijk nog wel een kindje zou willen krijgen met haar vriend Dominique. "Tegelijk wil ik daar niet al te dramatisch over doen, hoor. Ik heb al vijf gezonde kinderen, het moet zó erg zijn voor vrouwen die zoiets aan het begin meemaken, dat besef ik nu pas. Maar net omdat het altijd goed is gegaan, en het gaat dan een paar keer na mekaar mis, sta je daar toch wel even bij stil."

Niet te dramatisch dus, zoals eigenlijk alles met Anouk. Dan is het in elk geval zeker dat Anouk altijd echt is.

LSD

Werden we enkele weken geleden al opgeschrikt door Hanneke Groenteman die groot drugsgebruiker bleek te zijn, nu komen er verhalen over Jan Slagter aan de lsd.

Hasj en joints rookte de Omroep Max-voorman in zijn jongere jaren en hij gebruikte dus ook een keer lsd. Maar dat laatste, daar zullen we Jan niet snel meer op betrappen. "Ik kreeg paniekaanvallen en dacht dat ik werd achtervolgd."

Cocaïne is trouwens ook iets wat Jan (61) niet zal gebruiken, volgens hem is het sowieso onzin dat heel medialand daar aan zit. "Los daarvan heb ik een prima alibi: mijn drukke baan hou ik vol omdat ik een paar powernaps per dag pak."

En mocht men het zich afvragen: niet alleen in het gebruik van drugs is Jan voorzichtig, ook in de slaapkamer houdt hij zich gedeisd. "Ja, ik weet dat mijn generatie de eerste generatie was die ging experimenteren met partnerruil en sleutelclubs. Maar daar heb ik me altijd verre van gehouden. Op dat vlak ben ik ouderwets. Je gaat met een vrouw naar bed omdat je van haar houdt en je bent monogaam als je een relatie hebt."