De Facebookpagina van Sinead O'Connor is offline gehaald na een reeks van emotionele berichten.

De zangeres dreigde de afgelopen week met zelfmoordpogingen en haalde via openbare berichten op Facebook uit naar haar familie en vrienden. Een ingewijde meldt aan People dat haar naasten vervolgens actie ondernamen om de pagina offline te krijgen.

Zondag greep de politie in nadat ze het over zelfmoord had in een bericht, agenten konden voorkomen dat het zover kwam. Ze werd vervolgens in het ziekenhuis opgenomen, maar het duurde niet lang voordat een boze en emotionele O'Connor weer op Facebook inlogde om zich verbaal te laten gaan.

"Jullie zijn in het ziekenhuis geweest om me te bezoeken. Maar jullie gingen weer weg voordat ik bijkwam en zijn niet teruggekeerd", zo adresseerde ze haar familieleden. "Alsjeblieft waarom doen jullie dit met mij? Ik heb jullie nodig, ik heb jullie liefde nodig."

Psychische problemen

De 48-jarige Ierse heeft nooit een geheim van haar psychische problemen gemaakt. Meerdere malen sprak ze openlijk over haar bipolariteit en therapie die ze daarvoor kreeg. Toch gaat het nog wel eens mis, ook in 2011 dreigde ze online met zelfmoord.