Sabia Boulahrouz is door de speculaties rond haar zwangerschap de vreugde verloren die ze bij vorige zwangerschappen nog wel voelde.

Dat vertelt ze in gesprek met Story.

Maandenlang kreeg de ex-vriendin van voetballer Rafael van der Vaart van verschillende mensen, inclusief haar ex-schoonfamilie, te horen dat ze niet geloofden dat ze zwanger was. Boulahrouz denkt dat die speculaties niet zullen stoppen. "Dat zal niet stoppen totdat mijn kindje is geboren."

"Om heel eerlijk te zijn, is de vreugde over deze zwangerschap mij ontnomen", geeft ze toe. "Waarom gelooft niemand mij? We hebben twee keer een zwangerschapstest gedaan!"

Niet betrokken

Boulahrouz moet de zwangerschap doormaken zonder haar ex-vriend, de vader van het kind. "Hij is niet betrokken bij onze zwangerschap. Er is heel weinig contact tussen ons, alleen voor het hoognodige. Maar ik denk dat hij na de geboorte zijn taak als vader voor de baby wel op zich neemt."

Mede daarom kiest Boulahrouz voor haar kinderen. "Ik ga me voorbereiden op de bevalling, en ik ben heel druk met de kleintjes Amaya (5) en Daamin (4). Ik ga met ze naar zwemles en voetbal. Na alles wat er is gebeurd, moet niet alleen mijn leven, maar ook dat van de kinderen doorgaan. Als moeder wil ik er voor hen zijn."