Sinéad O'Connor (48) heeft vanuit het ziekenhuis via Facebook haar familie om hulp gevraagd. 

De zangeres keert op haar schreden terug nadat ze in een eerder bericht haar naasten had laten weten dat ze 'dood' voor haar waren.

O'Connor werd zondag gevonden door de politie in Dublin, nadat ze op Facebook had gemeld een overdosis te hebben genomen.

De zangeres, die niet in levensgevaar is, schrijft in haar nieuwste bericht op Facebook: "Jullie zijn in het ziekenhuis geweest om me te bezoeken. Maar jullie gingen weer weg voordat ik bijkwam en zijn niet teruggekeerd. Alsjeblieft, waarom doen jullie dit met mij? Ik heb jullie nodig, ik heb jullie liefde nodig."

Gebroken

"Jullie zijn eindelijk van me af", had de Ierse zangeres eerder op Facebook geschreven. In een lang bericht verklaarde ze 'gebroken' te zijn door de manier waarop ze door haar familie wordt behandeld.

Ook ging ze in op een juridische strijd om het ouderlijk gezag over haar jongste kinderen, Shane van 11 en Yeshua van 8. Hun vaders zouden haar niet toestaan de kinderen te zien.

Gezondheid

O'Connor heeft in het verleden openlijk over haar gezondheid gesproken. De 48-jarige Ierse lijdt aan een bipolaire stoornis en is daar enkele keren voor opgenomen.

In 2011 dreigde de 48-jarige Nothing Compares 2 U-zangeres al eens met zelfmoord via Twitter.