Een dag na de vermoedelijke zelfmoordpoging van Sinéad O'Connor heeft de Ierse zangeres opnieuw hard uitgehaald naar haar familie.

Dat deed ze maandag op Facebook.

De kinderen, zus en de vaders van haar kinderen moeten het flink ontgelden. "Ik ben niets voor jullie. Voor mij zijn jullie ook dood. Jullie hebben je moeder vermoord. Jij hebt mijn zoon gestolen", schrijft O'Connor.

Op zondag haalde de zangeres al flink uit naar haar familie. In het inmiddels verwijderde bericht geeft O'Connor haar familie de schuld van de problemen die ze in het leven ervaart. Een belangrijke motivatie voor de geplande daad zou een reeks aantijgingen aan haar adres zijn geweest. 

Overdosis

De zangeres vertelde dat ze een overdosis pillen zou slikken. O'Connor zou naar eigen zeggen geen andere uitweg meer zien. 

Daarnaast schreef ze dat ze zich ergens in Ierland in een hotel bevond. Uiteindelijk werd ze in een hotel in Dublin gevonden.

Veiligheid

Volgens lokale autoriteiten verkeert de zangeres ondertussen in veiligheid. Ze krijgt momenteel medische zorg. Of O'Connor daadwerkelijk pillen heeft ingenomen, is nog onduidelijk.