Peter Jan Rens (65) en zijn verloofde Virginia van Eck (22) zijn uit elkaar. Van Eck zou de aandacht van de media niet meer aankunnen.

Dat meldt Van Eck maandag aan Shownieuws.

De verloofde van de presentator vindt het na drie jaar "genoeg geweest om alle problemen aan te horen." Ze vertelt dat ze samen met Rens "goede tijden en slechte tijden" heeft gehad. Wel houdt ze een slag om de arm: "We blijven vrienden en doen het beste voor Djelisa. Misschien komt het goed, de tijd zal het leren."

Een van de redenen voor de breuk is dat Van Eck de aandacht van de media niet meer aankan. Ze is naar eigen zeggen "tot op het bot geraakt door alle leugens" die de media geschreven zouden hebben.

Verloofd

Rens en Van Eck leerden elkaar in 2012 kennen. Anderhalve maand na de ontmoeting vroeg de presentator zijn geliefde ten huwelijk. In juni 2014 kreeg het stel een dochter, Djelisa. De twee hebben allebei een kind uit eerdere relaties

De bruiloft van Rens en Van Eck stond in eerste instantie in 2013 al gepland, maar daar kwam van alles tussen. Van Eck kreeg een kind en moest later geholpen worden aan galstenen. Een keer werd het huwelijk afgeblazen door 'familieomstandigheden'. Bovendien verhuisden de twee ook meerdere keren.