Ronan Keating en zijn vrouw Storm kijken met een goed gevoel terug op hun huwelijksdag in augustus. "Het was geweldig. Er werd de hele dag gehuild en gelachen. "Het was magisch." 

Dat vertelde de zanger woensdag bij het ITV-programma This Morning, schrijft Mirror.

De 38-jarige zanger en Storm (34) gaven elkaar in augustus het jawoord in Schotland. "Het vond plaats op een prachtig resort vlakbij het water. Het was prachtig en het was een van de warmste dagen van het jaar."

Daar hadden de twee zich van tevoren nog wel wat zorgen om gemaakt. "Dat was het enige waar we zorgen over hadden: het weer. Maar het was uiteindelijk een hele mooie dag."

Bekende gasten

Er waren veel bekende gasten op de bruiloft. Waaronder Ed Sheeran. "We waren zo blij. Ik had hem een paar maanden daarvoor gevraagd of hij voor ons wilde zingen. Ik kon niet geloven dat hij gelijk instemde en zijn agenda ging checken om te kijken of hij kon", aldus Keating die dit optreden geheim wist te houden voor zijn kersverse bruid.

De zanger was hiervoor zeventien jaar getrouwd met zijn ex Yvonne. Dit huwelijk liep in 2012 op de klippen. De twee hebben samen drie kinderen. Storm vertelt tijdens de show dat ze geniet van haar rol als stiefmoeder. "De kinderen zijn geweldig. Ze hebben het mij heel makkelijk gemaakt."