Cheryl Fernandez-Versini is boos over een foto die een modejournalist kort online heeft gezet. Daarop zouden, naast het X Factor-jurylid zelf, ook drie lijntjes van een witte substantie zien zijn.

In het bijschrift van de foto van de 32-jarige zangeres, die voorheen Cheryl Cole heette, stond "Droefheid in haar ogen" geschreven.

Fernandez-Versini was op de foto te zien in de toiletruimte van het London Coliseum, waar zij maandagavond de uitreiking van de British Fashion Awards bijwoonde.

De modejournalist zette het plaatje op Instagram, maar verwijderde het kort daarop weer. Er is volgens Britse media geen reden om aan te nemen dat de witte substantie toebehoorde aan Fernandez-Versini of dat zij mogelijk drugs had gebruikt.

Juridische stappen

De Britse artieste neemt nu juridische stappen om ervoor te zorgen dat de foto niet verder wordt verspreid. Haar advocaten hebben al gedreigd stappen te ondernemen tegen media die de foto publiceren.

De zangeres is sinds vorig jaar getrouwd met Jean-Bernard Fernandez-Versini. Hiervoor was de zangeres getrouwd met voetballer Ashley Cole.