Hoewel André Hazes Jr. en zijn zus Roxeanne geen contact meer met elkaar hebben, is het wel de bedoeling dat de twee volgend jaar zullen gaan optreden bij de reeks concerten van Holland zingt Hazes.

Dat vertelt Roxeanne Hazes dinsdag aan Shownieuws.

"Papa is toch ook de papa van Dré, dus natuurlijk doet hij mee. Voor ons is hij gewoon hartstikke welkom."

Onder andere Glennis Grace, Lange Frans, Sjors van der Panne, Peter Beense, Xander de Buisonjé en Jeroen van der Boom zullen meedoen aan het evenement. "Ik weet een ding zeker. Uiteindelijk komt het daar ook allemaal weer goed", aldus Van der Boom over de twee.

Geen contact

André Hazes Jr. heeft op het moment van schrijven geen contact meer met zowel zijn zus als zijn moeder Rachel. De ruzie zou zijn ontstaan nadat Hazes Jr. (21) een relatie kreeg met de zestien jaar oudere Monique.

Hoewel Rachel benadrukte dat er geen ruzie is, of geen sprake van een "acceptatieprobleem", zegt haar zoon dat er wel degelijk problemen zijn.

Ziggo Dome

Holland zingt Hazes wordt voor de vierde keer georgansieerd en vindt plaats in de Amsterdamse Ziggo Dome. De concerten van volgend jaar worden op 17, 18 en 19 maart gehouden. De kaartverkoop is op het moment van schrijven gestart. Liefhebbers kunnen een kaartje via de website van het feest kopen.